Concert met Avanti nu ook op internet!

Op 10 maart jl heeft onze fanfare een concert gegeven met symfonieorkest Avanti in de Sint Theresiakerk. Beide orkesten speelden deels afzonderlijk. Maar wat dit concert zo bijzonder maakte, was het samen uitvoeren van een aantal muziekstukken, met solisten en wisselend van dirigenten. Een mooie warme klank was het resultaat.

Ca. 500 mensen woonden het concert bij en waren zeer enthousiast. Na afloop was er een druk bezocht gezellig samenzijn in onze nieuwe fraaie zaal.

Nog mooier was dat dit concert met vier camera’s opgenomen werd door RTV Maastricht. Een prachtige samenvatting van één uur, met fraaie close ups van dit concert werd op beide Paasdagen uitgezonden. U kunt dit concert ook op internet terug zien via http://vimeo.com/62718758

Dit was weer een nieuw hoogtepunt voor onze bloeiende vereniging, waar we met veel plezier op terugkijken. Onder Fotoalbums Fanfare op deze site vindt u ook foto’s van dit concert.