2013, 29 sept: Concert bij zorgcentrum Sint Gerlachus i.v.m. 55 jarig jubileum

In het weekend van 27-29 sept vierde zorgcentrum Sint Gerlachus haar 55 jarig jubileum. Zondagochtend luisterden wij dit feest op middels een concert op de binnenplaats van het zorgcentrum.

IMG_9045Voor grote tenten was gezorgd. En het publiek kon een mix horen van marsen, big band, paso doble, klassiek, film en lichte muziek.

Ook onze drumband zette haar beste beentje voor.

Onder de gasten was ook de heer Callemeyn, ex-bestuurslid van onze fanfare en nu inwoner bij Sint Gerlachus. Tevens was er een Maastrichtse dame bij die uit de States kwam, maar nog altijd perfect Maastrichts sprak.

Voorafgaand en na afloop van dit concert marcheerden we door onze wijk Biesland. Het  was weer heel geslaagd en we waren blij om middels onze muziek het feest van ‘ons’ mooi zorgcentrum muzikaal in het zonnetje te zetten.

De foto’s staan weer in ons fotoalbumpagina.