Daar is die weer…..jam van het damescomité!

Net als vorig jaar heeft het damescomité weer heerlijke jam gemaakt.

jam fotoDeze is te koop voor € 2,50 per potje. Op dit moment hebben zij een aantal potjes kersenjam op voorraad.

Wilt u graag een potje jam van (h)eerlijke Sint Pieterse kersen? Deze is op te halen aan de Cannerweg 263 maar het is natuurlijk wel handig om van te voren een afspraak te maken met Marleen Nicolaes van het damescomité via telefoonnummer 043-3217128.

De opbrengst van de verkoop is ten gunste voor het damescomité van fanfare Sint Servatius. De dames zorgen door de verkoop van deze jam en hun eigen gemaakte kaarten dat de fanfare een groeiende en bloeiende vereniging blijft. Door hun giften heeft de fanfare al diverse nieuwe instrumenten kunnen aanschaffen maar ook de vlag hebben ze in 2012 kunnen sponsoren. Via deze link:damescomite is te lezen welke giften zij in het verleden al gedaan hebben aan de fanfare.

1 comment for “Daar is die weer…..jam van het damescomité!

1. Winand Dinjens
    26 juli, 2015 at 11:25

Beste bestuur, dirigent, leden en damescomité van de Fanfare St. Servatius,

Hierbij wil de familie van Jan Dinjens jullie hartelijk danken voor de warme belangstelling bij het overlijden van Jan. De mooie bloemen en de geweldige muzikale opluistering, zowel de keuze als de uitvoering van de muziek, tijdens de uitvaartdienst hebben ons goed gedaan.
    Voorzitter Wim Knols hartelijk bedankt voor de mooie woorden over Jan waarbij ook de activiteiten van Jan bij de “de Bobbel” betrokken werden.

Met de hartelijke groeten, en tot gaw.

Winand