In Memoriam Horrie Callemeijn

Op 18 juli jongsleden hebben wij alweer een triest bericht ontvangen; ons lid Horrie Callemijn is overleden.

image-2016-07-21 (1)

Horrie was al lid sinds 1970; hij is toen begonnen bij onze drumband. Vanaf 1991 was hij Tamboer-maitre en daarbij natuurlijk het boegbeeld van onze fanfare. Jammer genoeg heeft hij dit maar 9 jaren tot 2000 mogen uitoefenen. Op dat moment liet zijn gezondheid hem in de steek. Wij herinneren Horrie ons als een zeer bedreven persoon bij onze fanfare; wij konden altijd op hem rekenen. Helaas heeft hij ons veel te vroeg verlaten. Horrie heeft maar 60 jaar mogen worden.
image-2016-07-21

Wij wensen zijn vrouw Franceska veel sterkte toe met dit grote verlies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


− 3 = drie