Nekummerhoeve concert

Afgelopen zondag 3 september organiseerde Kiwanis Maastricht-Mergelland het Nekummerhoeve concert. Dit jaar was alweer de 2e editie. Tijdens deze afwisselde concertmiddag werd er een muziekprogramma gepresenteerd met gitarist Jan van der Heijden, zanger Wim Coenen, Enci koor met soliste Eveline Leunessen-van Heeswijk, zangkoor Don Bosco en onze fanfare mocht de muzikale middag afsluiten. De cour van Hoeve Nekum zorgde voor een prachtige entourage. Er was gezorgd voor een hapje en drankje. Maar natuurlijk was er ook de gelegenheid om de heerlijke wijnen van Hoeve Nekum te proeven. Al met al een zeer speciale locatie voor een gezellige middag. Ook het zonnetje deed goed zijn best; de muzikale temperaturen liepen op tot boven de 30 graden.

Rond half 4 was onze fanfare aan de beurt. Traditioneel begon het concert met een mars. Vervolgens ging het programma verder met een licht muziekprogramma. Onder andere het stuk Libertango was te horen. Dit stuk was nog niet gearrangeerd voor fanfare. Onze trompettist Charles Peeters heeft dit speciaal voor onze fanfare gearrangeerd. Hierna was de drumband aan de beurt met 3 afwisselende stukken. Wat goed om te zien dat de drumband zoveel jeugdige leden heeft. Een geweldig optreden met diverse solo’s door onze jongste leden. Wat zijn wij trots op die “jongens en meiden”.
Na de drumband heeft de fanfare nog een half uur gemusiceerd. Nadat ons lid Nino nog even heeft mogen dirigeren omdat hij jarig was hebben wij met “lang zal hij leven” de middag afgesloten.

Bijgevoegd enkele foto’s van de mooie, muzikale en zonnige middag

DSC_5556

DSC_5548

DSC_5520

DSC_5485

DSC_5474

DSC_5445

DSC_5438

DSC_5433

DSC_5415

DSC_5407

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


vijf − 3 =