Sinterklaasintocht

De wintertijd is ingegaan, Halloween is weer achter de rug, dus over enkele weken is het weer zo ver. Alle kindertjes zijn een paar weken extra, extra braaf, maken mooie tekeningen en zetten massaal hun schoen. Het heerlijk avond je is weer in aantocht!

 

Net zoals de afgelopen jaren heeft Sinterklaas ook dit jaar weer toegezegd dat hij met zijn eigen Pietenkapel een bezoek zal brengen aan Biesland. Dit alles gaat gebeuren op zaterdag 25 november 2017.

 

Zowel de oude Nederlandse tradities, maar ook onze eigen Bieslandse tradities zullen in ere worden gehouden. Dit wil zeggen dat Sinterklaas om 14.00 uur aan zal komen onder muzikale begeleiding van zijn eigen Pietenkapel. Zoals elk jaar komt Sinterklaas aan op de Susserweg, bij restaurant ‘Prix de Rome’. Vanaf hier zullen we met alle kinderen, opa’s, oma’s en ouders naar de fanfarezaal aan het Theresiaplein 18 lopen.

 

Voor alle kinderen die zijn aangemeld heeft Sinterklaas een kadootje. Kinderen krijgen uitgebreid de kans om bij Sinterklaas op schoot te komen een liedje te zingen en hun tekening aan Sinterklaas, of zijn pieten, te geven. Aanmelden kan tot en met 15 november 2017 via deze link.

 

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkom tijdens de Sinterklaasintocht op zaterdag 25 november aanstaande!

 

Afbeelding groot

  1 comment for “Sinterklaasintocht

 1. Carlo Josiassen
  12 november, 2017 at 13:07

  Lieve Sint,

  Ik wil onze dochter Mare Josiassen, 5 jaar, graag aanmelden voor de intocht op 25 november.

  Alvast bedankt,

  Carlo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


vier + 6 =