16 juni: Jubileum- voorjaarsconcert

Opgericht in 1904 betekent dat wij dit jaar ons 115e kaasje op de taart uit mogen blazen. Uiteraard blijft het bij een bloeiende vereniging als Fanfare Sint Servatius niet alleen bij het uitblazen van kaarsjes. Gedurende het jaar zullen wij een aantal concerten geven die in het teken staan van ons jubileum.

Het eerste concert is het jubileum- voorjaarsconcert.

Op 16 juni 2019 zullen wij samen met de koren Vocal Group Celebrations, het kerkelijk zangkoor St, Jozef en het St. Theresiakoor een jubileum- voorjaarsconcert geven in de Theresiakerk in Maastricht.

In de mooie sfeer en unieke akoestiek van de Theresiakerk zullen wij, samen met de koren, een afwisselend muziekprogramma voor jong en oud ten gehore brengen.

Tickets zijn te bestellen via info@fanfaresintservatius.nl

Tickets kosten €8,- waarbij een consumptie is inbegrepen.

Ontwerp: I. Kruchten