Sinterklaasintocht 2019

Op zaterdag 30 november zal Sinterklaas weer een bezoek brengen aan Biesland.

Traditiegetrouw zullen we hem om 14:00 uur opwachten bij restaurant Prix-de-Rome aan de Susserweg. Vervolgens lopen we gezamenlijk vanaf de Susserweg naar de Fanfarezaal aan het Theresiaplein.

Onderweg zal de pietenkapel zorgen voor de muzikale aankleding.

In de zaal heeft Sinterklaas voor elk kind dat is aangemeld tijd om een praatje te maken, een tekening in ontvangst te nemen een liedje te zingen, en/of een dansje op te voeren. Natuurlijk hebben de Pieten voldoende strooigoed bij zich en Sinterklaas zou Sinterklaas niet zijn als hij niet voor elk kind een kadootje bij zich had!

Kinderen die deel willen nemen dienen te worden aangemeld zodat de pakjespiet er voor kan zorgen dat Sinterklaas voor iedereen kadootjes bij zich heeft en de informatiepiet er voor kan zorgen dat het boek van Sinterklaas up-to-date is!

Aanmelden kan via dit formulier (voorkeur) of door een mailtje te sturen naar onze secretaris via info@fanfaresintservatius.nl

Kosten voor deelname bedragen  €6,50 per kind. Dit kan worden overgemaakt op het volgende rekeningnummer: IBAN NL90 INGB 0006 2349 18 t.n.v. fanfare Sint Servatius onder vermelding van Sinterklaas 2019 Naam kind(eren).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


5 + een =