Interesse / lid worden?

Pasfoto.jpg Telefonisch contact

Als u interesse heeft om lid te worden van onze vereniging, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met mevrouw Miep Sturmans, zie Contact.  Als ‘spin’ in het web weet zij alles van de fanfare.

Bezoek repetitie

Natuurlijk kunt u ook naar een van onze repetities komen, dan krijgt u een goede indruk van het orkest dan wel de drumband. Als u zich even aanmeldt bij mevrouw Miep Sturmans, dan staat er iemand klaar om u te ontvangen. En dan kunt u ook met de dirigent of de druminstructeur praten.

De repetities zijn op vrijdagavond in onze zaal. Voor de drumband is dat van 19:00 – 20:00 uur. Voor het orkest van 20:30 – 22:30 uur.

Ondersteunende leden

Ook leden die niet willen musiceren, maar wel op een of andere wijze van dienst willen zijn, zijn van harte welkom! Zie ook niet spelende leden.

Op proef 

Gebruikelijk is dat nieuwe leden een aantal maanden hun lidmaatschap uit proberen, alvorens daadwerkelijk lid te worden. De formele aan- en afmelding vindt u ook op deze site, inclusief de contributiegelden.

Opleiding

Indien u nog nooit een instrument heeft bespeeld of u hebt nog niet zoveel ervaring, dan zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden. Binnen onze vereniging zijn diverse ervaren muziekdocenten actief in het geven van scholing, maar ook een opleiding bij Kumulus behoort tot de mogelijkheden. Zie ook opleiding blaasmuzikant en opleiding tamboer/slagwerker.