Locatie/gebouw

locatie1 locatie2 locatie3

Met veel trots kunnen wij melden dat sinds 2011 onze Fanfare Sint Servatius een eigen (repetitie) gebouw heeft. Het ligt in de wijk Biesland, aan het Theresiaplein op de hoek met de Athoslaan. Dicht bij het bekende Tongerseplein en op loopafstand van het centrum. Het gebouw is goed toegankelijk voor minder validen.

locatie4Het gebouw bestaat uit een grote repetitiezaal met veel afsluitbare bergruimtes, een grote bar, een keuken, een grote vergaderkamer en is voorzien van modern sanitair, ook voor minder validen. WiFi is aanwezig evenals een vaste beamer.

Professionele keuken

De keuken is professioneel ingericht met zeer goede horeca voorzieningen: menig restaurant zal er jaloers op zijn. Niet alleen geschikt voor feesten en partijen, maar ook voor kookclubs en kookworkshops.

Huur?

Deze fraaie en professionele zaal en keuken is er natuurlijk niet alleen voor de fanfare. Ook voor andere verenigingen en bedrijven is die goed te gebruiken. Er is een aparte exploitatiestichting. Bij interesse kunt u contact opnemen met deze stichting: zie daarvoor de website http://www.huurzaalservatius.nl of via info@huurzaalservatius.nl

locatie5Historie van dit gebouw

Vroeger was dit de gymzaal van het voormalige Trajectumcollege (voor oudere Maastrichtenaren de voormalige Huishoudschool), dat nu volledig als nieuwe ‘muziektempel’ ingericht is.

Aanpassingen

Door een ‘doos in een doos’ constructie is de zaal prima geïsoleerd (warmte en geluid) en heeft een goede akoestiek. Er is een goede en geluidsisolerende luchtverversingsinstallatie en een professionele alarminstallatie. We beschikken over exploitatie en facilitaire medewerkers.