Maestricht Music Band ( MMB )

IMG_8747De twee kapellen, onze eigen Biesländer Musikanten en Hél Hoeg & Zaat, hadden al een innige band: heel wat leden doen aan beide kapellen mee. Uit het idee om samen op te treden is de Maestricht Music Band (MMB) ontstaan, een grote kapel bestaande uit ca. 35 muzikanten, met een eigen repertoire.

In 2007 was het eerste optreden van MMB op de wijnfeesten te Lieser, vlakbij Bernkastel aan de Moezel. Sindsdien is dit een jaarlijks terugkerend festijn in het eerste volle september weekend. En daar verheugt zich iedereen weer op.

Een deel van MMB gaat vrijdags al naar Lieser en geniet dan met volle teugen van de gezelligheid, de muziek, de wijn en de hapjes. Op zaterdag zijn we compleet en we spelen dan van 18:00 tot ca. 22:45 uur, onderbroken door het vuurwerk om 22:00 uur.

IMG_8730

Zondags spelen we nog een lunchconcert van ca. 2 uurtjes.

Elk jaar wordt een deel van het muzikaal programma vernieuwd. Na de zomervakantie wordt repeteert MMB elke week op woensdagavond.

De dirigent is Roger Koch. Het bestuur bestaat uit Richard Nijs, Esther van Hoof, Ben Mordang en Roger Koch. Secretariaat en contactpersoon is mevr El Roelofs, te bereiken via roelofs.el@home.nl

Zie ook de site van Hél Hoeg & Zaat: http://www.helhoegenzaat.nl/